Menamakan Juara: Nama Terindah Kuda Belmont Stake

Keindahan semula jadi kuda yang liar dan boleh berlari seliar angin sukar untuk digambarkan hanya dalam satu nama. Bagi ramai pemilik dan jurulatih kuda yang memasuki Belmont Stakes, menamakan kuda adalah penghormatan istimewa yang mesti dikejar dengan pemikiran yang teliti. Pemilik dan jurulatih telah menyatakan keindahan dan keghairahan sebenar kuda yang mereka cintai dengan memberi mereka nama yang akan menggambarkan mereka, sekiranya mereka memenangi perlumbaan berprestij dan mencabar ini, selama ratusan tahun atau lebih mega888 ios.

Nama-nama Juara Tidak Pernah Mati

Belmont Stakes telah wujud selama lebih seratus tahun, sejak 1867 – dan tiada nama mana-mana juaranya telah dilupakan. Ini adalah alasan mengapa setiap kuda berhak mendapat nama yang menggambarkan kekuatannya, semangat dan keindahannya yang menakjubkan. Berikut ialah beberapa nama kuda yang paling mengagumkan dan deskriptif Belmont Stake:

Merujuk Alam

· Bintang Bangkit

· Warcloud

· Gulch Petir

· Mengamuk

· Batu burung

· Gallant Fox

· Hawkster

· Thunder Blitz

· Pemadam api

· Stonehenge

Penerangan tentang Grandeur

· Kemenangan Gallup

· Disahkan

· Tidak bercela

· Pembaris yang berani

· Berkarisma

· Pesona Perak

· Pembuat Empayar

· Kepujian Tertinggi

· Raja Sendiri

· Cahaya Agung

· Putera yang mulia

· Ratu Ketawa

Penerangan tentang Kuasa dan Kekuatan

· Darah Bersukan

· Medan perang

· Penari Pedang

· Armegeddon

· Buku Jari Terlanjang

· Secara agresif

· Caj Letupan

· Tidak terkawal

· Tentera Salib

· Wild Rush

· Perang Mawar

· Senapang

· Serangan

· Kejam

· Senapang Tinggi

· Highland Blade

Merujuk Keupayaan Kuda untuk Menang

· Dua Puluh Besar

· Pukul Emas

· Sentuh Emas

· Tawaran Hebat

Proses Kreatif dan Peribadi

Menamakan kuda yang seseorang merancang untuk berlumba di Belmont Stakes ialah projek kreatif dan peribadi, memerlukan pencarian dalam keperibadian dan semangat kuda itu. Nama lain kuda Belmont Stake yang tidak sesuai dengan kategori di atas adalah sama cantiknya. Burning Dream menggambarkan keghairahan dan cita-cita kedua-dua kuda dan semua orang yang menyukainya. Crimson Satin dan Epic Journey adalah nama yang cantik juga. Sunday Silence memberikan gambaran hari Ahad yang sunyi sehingga tiba-tiba kuku kuda muncul entah dari mana, dalam awan debu, untuk datang dan pergi. Hourless menggambarkan kuda yang boleh berlari dalam masa yang singkat, mempunyai kualiti seperti hantu yang menghantui. Mana-mana nama kuda yang diberikan haruslah jenis nama yang menggambarkan kuda itu selama berabad-abad. Juara Belmont Stakes tidak pernah dilupakan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *