Cara Menang di Texas Hold ‘Em Poker Online – Teknik ABC Mudah

Poker

Kejayaan di poker dalam talian boleh menjadi sangat mudah jika anda mengikuti teknik ABC yang mudah ini. Yang perlu anda lakukan hanyalah berlatih dan bersabar; masa anda akan tiba.

Sekiranya anda ingin menang dalam talian, anda harus mempunyai kesabaran orang suci; 918kiss sebelum memulakan sebarang kejohanan, pastikan anda mempunyai sepanjang masa di dunia dan tidak perlu terburu-buru! Pemain yang membuat jadual akhir selalu menjadi yang bersabar; mereka hanya bermain dengan tangan permulaan yang terbaik dan membiarkan pemain yang lain bertarung dan saling bertikai.

Inilah strategi ABC ringkas yang harus anda ikuti sekiranya anda ingin berjaya di poker dalam talian.

A. Pilih meja besar di mana terdapat banyak tindakan.

Sebabnya ialah jika terdapat beratus-ratus orang di kejohanan itu, semakin banyak pemain yang kurang mahir, yang merupakan berita hebat! Laman web poker seperti PKR mempunyai kejohanan yang berlangsung sepanjang hari dan selalu mempunyai ratusan pemain.

B. Pilih tahap Beli dan Buta yang sesuai dengan anda.

Jangan mula bermain di meja beli yang tinggi, anda perlu memulakan kecil dan berusaha dengan baik. anda mesti merangkak sebelum berjalan dan pengalaman yang akan anda perolehi akan menolong anda apabila anda sudah bersedia untuk mula bermain dengan wang yang banyak.

C. Lipat hampir setiap tangan.

Di sinilah disiplin masuk dan merupakan langkah paling sukar. Pemain baru merasa lebih sukar dan sering berhati-hati ke arah angin lalu mereka melipat sebelum kegagalan kemudian memukul sesuatu, tetapi percayalah untuk setiap tangan yang anda akan menang anda mungkin akan kehilangan lima! Ikuti rancangan tidak kira seberapa bosan dan kecewa anda mungkin.

D. Apabila anda memukul tangan, bertaruh secara agresif.

Apabila anda memukul dan bertaruh secara agresif anda mesti memenangkan pot, sebaik sahaja anda mengalahkan tangan monster, mula bertaruh dengan kuat dan buat yang lain melipat, jangan lambat bermain atau mencuba orang, cukup bertaruh besar dan memaksa mereka untuk melipat! Sekiranya anda tidak cukup bertaruh dan membiarkan orang lain melihat flop mereka boleh beruntung dan berjaya, jangan beri mereka peluang kecuali mereka sanggup membayar besar! Fakta bahawa anda telah melipat begitu banyak tangan akan menunjukkan bahawa anda hanya bermain tangan monster yang akan membuat hampir setiap pemain mencabar anda.

E. Semasa permainan terus mencampurkannya setiap kali.

Apabila beberapa pemain tersingkir mula bermain sedikit lebih longgar, mainkan tangan yang mungkin anda lipat tetapi hanya dari posisi lewat kerana ini akan membolehkan anda melihat bagaimana pemain lain bermain. Oleh kerana anda bermain sangat ketat di semua permainan, pemain lain akan berfikir bahawa anda telah menyerang lagi walaupun anda tidak mempunyai tangan yang kuat.

F. Jangan sesekali masuk.

Strategi ABC adalah untuk membawa anda ke meja terakhir sehingga anda menjana sejumlah wang jadi jangan sekali-kali masuk kecuali anda tahu anda dijamin akan memenangi kemenangan. Perkara terakhir yang anda mahu lakukan adalah menentang pemain yang pendek dan menggandakannya! Banyak pemain memanggil dengan tumpukan pendek dengan harapan dapat bertuah kerana mereka tahu mereka akan keluar, dan perkara terakhir yang ingin anda lakukan sekiranya memberi peluang untuk berlipat ganda!

Teknik ABC ini sangat mudah tetapi sangat berkesan, anda hanya perlu mempunyai masa dan disiplin!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *